Logo

Fra Sydfyn til Italien

Lad ferien begynde!  

Vi var begge indstillede på, at det hele ikke skulle handle om målet - altså Italien. Derfor havde vi på forhånd besluttet, at ferien allerede skulle begynde, i det øjeblik vi satte os i bilen. Vi satte 4 dage af til at nå frem til Italien. Derfor var der ingen stress, og vi kunne tage de stop vi havde brug for. 

Vi tog en kort overnatning på en rasteplads i Tyskland - og næste stop blev Østrig. Vi har kun set Østrig, når vi har stået på ski - og Østrig om sommeren skuffede os bestemt heller ikke. Det var så smukt! Vi fik spist, leget og badet. Efter en god nattesøvn kørte vi det sidste stræk til Italien.

Varme himmelstrøg og dyre lærepenge

Vi landede på campingpladsen Spaggia D’oro i Byen Lazise. 

Med lidt naivitet, havde vi ikke tænkt så meget over varmen. Så de første to dage, var det nogle voldsomt varme nætter, og vores overfyldte køleskab i vognen kunne slet ikke følge med.

Vi tog derfor hurtigt en beslutning om, at køre ud til en campingforhandler, hvor vi efter anbefaling fra andre campister, købte en køleboks med kompressor til alle vores drikkevarer. Vi valgte også at investere i en aircondition, som kunne installeres i vinduet. En dyr, men fantastisk beslutning! Vognen blev kølet ned og køleskabet kunne følge med igen.  

Vingårde og børneshow

Vi boede i regionen Veneto, hvor vinområdet Valposicalla ligger. Her producerer man blandt andet Amarone vin. Derfor var vi ude at besøge adskillige vingårde - Italiens folkefærd er fantastisk på dette punkt. Der er en kæmpe gæstfrihed. De går også op i godt håndværk, og har stor passion for de ting de laver.

Men det hele kunne jo ikke handle om vin 😉 så selvfølgelig blev der også brugt tid på campingpladsen. Den husede mange danskere, så der gik ikke længe før vores piger havde nogle gode, nye legekammerater på pladsen. 

Hjem med lynets hast...

Vi havde stadig 5 dage at gøre godt med, hvor vi havde mulighed for at blive på pladsen, eller fortsætte vores rejse et andet sted hen. Dagen inden vi kørte, fik vi et KÆMPE regnskyl, og vi fik set den vildeste himmel med lyn. Vi kiggede vejrudsigten, og kunne se at det skulle fortsætte. Derfor valgte vi, at køre mod Tyskland og tage nogle overnatninger der.  Det var heldigvis en rigtig god beslutning!

Dagen efter udbrød det meget omtalte, vilde haglvejr - netop i vores område, hvor flere danskere nu var strandet på pladsen med ødelagte campingvogne og biler.

Blod på tanden

Det var en tur med ekstremt mange indtryk, hvor vi nu skal hjem og nyde alle minderne. Vi har dog kun fået mere mod på, at udforske andre lande med vores campingvogn. Det fungerede simpelthen så godt!

Sejltur Sirmione

Dagstur til Lago De Tenno

Links til overnatningssteder:

Spiaggia D'oro Camping Village

Camping Katzenkopf

Camping Seehof

Steder at besøge:

Lago Di Tenno

Cá Dei Frati (stor vinproduktion, som kan kan komme ind og se)

Garda Tours (Tilbyder sejlture - vi kan anbefale Sirmione)

Mere intime vinproduktioner med Amarone, som vi vil anbefale:

L'arco Vini

Monte Dall'ora

Del
Tilbage
Impressum Juridisk meddelelse Cookies Adria garanti Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.