Logo

Antons møde med Sydfyn

Påsken i år gik mod Sydfyn og Falsled Strand Camping – naturligvis med min Anton, som er en Adria Action 361LH, på krogen. ”Vi” havde et ønske om at komme så langt væk som muligt under disse omstændigheder – og da var Falsled, i nærheden af Faaborg, bare et must-see!

Anton er jo min tro følgesvend, både herhjemme og sydpå, når vi kan det – og jeg nyder at være afsted!

Også selvom dét at campere med Anton betyder, at jeg kun er mig selv og min lille A.

At campere med sig selv er en bedrift i sig selv – men man oplever sjældent sådan en slags frihed, som når man camperer alene. Camping er jo for alle…

Området omkring Falsled er virkelig smukt!

Ikke nok med at man kan finde ”De Fynske Bjerge”, så er Helnæs et spot, som man bare skal besøge, hvis man ligger på camping i området.

Masser af smukke bindingsværks-huse, flotte kirker, gode gåture og en udsigt, man ikke finder mange andre steder på Fyn.

Anton stod klar med grillen, da jeg kom tilbage på pladsen – og når forårsvejret viser sig fra sin bedste side, så er det altså skønt at sidde udenfor og spise.

Tilbage ved Anton emmer det af hygge om aftenen inde i vognen – og fordi jeg har valgt ikke at have fortelt på, så bruger jeg A meget mere. Og det er altså bare så hyggeligt at sidde inde i Anton – i varmen…

Anton og jeg selv, som eneste besætningsmedlem, havde en skøn påske på Sydfyn – vi glæder os dog til ”vores” sommerferie, som forhåbentlig ender i Norge, så bliv hængende for mere nyt om ”vores” små eventyr.

”Vi” og ”vores” er blot A og jeg selv.

Del
Tilbage
Impressum Juridisk meddelelse Cookies Adria garanti Sitemap
Copyright @ 2023 Adria Mobil d.o.o.